Welkom rijschoolhouder

De beheerders van RijBij.nl heten u van harte welkom op deze site. Deze site is niet alleen gericht op de (potentiële) leerling maar juist ook op u, de rijschoolhouder. Een portaal waar u alles van uw rijschool kunt vermelden, tegen een eenmalige inschrijving.

Op deze site vindt u vrijwel alle rijscholen in Nederland. Iedereen kan deze website gratis raadplegen en zo gericht zoeken naar een rijschool in de buurt. De standaardvermelding in deze database is kosteloos en bestaat uit uw naam, adres, postcode, plaats en telefoonnummer.

U kunt echter uw gegevens zelf verder compleet maken door onderstaand formulier in te vullen. Hiervoor betaalt u slechts eenmalig € 1,30 voor uw toegangscode. U kunt dan naast uw standaardvermelding uw website, e-mailadres, specialiteiten, type lesauto, etc. toevoegen.

captcha:

Klik hier voor een overzicht van wat u allemaal kunt invullen. Klik hier voor een voorbeeld van een uitgebreidere vermelding.

Wacht dus niet langer en vraag direct informatie aan over de mogelijkheden en kosten!RijBij.nl stelt de inhoud van deze website uiterst zorgvuldig samen. Het kan desondanks voorkomen dat informatie niet correct is. Bij gebruik van onze zoekmachine gelden de voorwaarden die we hebben vastgelegd in onze disclaimer.

© bij RijBij.nl. RijBij.nl is een initiatief van Uwilthosting.nl.